Mainos
Mainos

Kiireisen unelma: 3 ainesosan juustokakku valmistuu tunnissa!

Japanilainen juustokakku hämmästyttää helppoudellaan.

Kolme ainesosaa ja tunti aikaasi – näin helposti valmistuu japanilainen juustokakku.

Tarvitset: 3 kananmunaa, 120 g valkosuklaata ja 120 g tuorejuustoa.

Tee näin:
1. Esilämmitä uuni 170-asteiseksi. Erottele kananmunista keltuaiset, ja laita valkuaiset kulhossa jääkaappiin.
2. Sulata valkosuklaa kulhossa kuuman veden yllä. Ota tällä välin myös valkuaiset jääkaapista ja vatkaa kuohkeaksi vaahdoksi.
3. Sekoita sulanut valkosuklaa tasaiseksi ja lisää joukkoon tuorejuusto. Sekoita hyvin, ja ota kulho pois kattilan yltä. Lisää keltuaiset ja sekoita hyvin.
4. Lisää valkuaisvaahto kolmessa osassa taikinan joukkoon sekoittaen välillä. Sekoita tasaiseksi.
5. Kaada taikina voideltuun vuokaan, aseta vuoka uunipellille ja kaada uunipellille vettä. Laita pelti vuokineen 170-asteiseen uuniin ja kypsennä ensin 15 minuutin ajan. Laske sitten lämpötilaa 160 asteeseen ja kypsennä vielä 15 minuutin ajan. Sammuta uuni, mutta anna kakun kypsyä jälkilämmöllä uunissa vielä 15 minuuttia.
6. Ota kakku uunista ja anna jäähtyä. Koristele vaikkapa tomusokerilla ja mansikoilla.

Katso tarkemmat ohjeet videolta:

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme