Mainos
Mainos

Kissakahviloille yllättävä haastaja – täältä tulee rottakahvila!

San Franciscoon avataan kesällä pop up -rottakahvila.

Kissakahviloista on tullut niin suosittuja, että niitä on avattu ympäri maailmaa, myös Suomeen.

Ensimmäinen kissakahvila avattiin Taiwanissa vuonna 1998, mutta varsinainen buumi siitä tuli 2000-luvun puolella, kun ilmiö rantautui ensin Japaniin ja sitä kautta ympäri maailmaa.

Kissakahviloiden suosion innoittamana San Franciscoon avataan heinäkuussa pop up -rottakahvila, tosin vain kahden päivän ajaksi. Rottakahvilassa vapaana vipeltävät jyrsijät ovat vapaasti asiakkaiden rapsuteltavina.

Rottakahvila saattaa kuulostaa ajatuksena vähintäänkin epäilyttävältä, ja sen viehätysvoima perustuukin osittain rottiin kohdistuviin ennakkoluuloihin. Rottakahvila on nimittäin osa San Francisco Dungeon -turistikohdetta, jossa kävijät pääsevät kauhumatkalle San Franciscon hyytävään historiaan.

Rottia ei sentään tuoda kahvilaan kadulta, vaan ne ovat hylättyjä lemmikkirottia, jotka on tuotu paikalliseen löytöeläinkeskukseen. Näin ollen rottia on mahdollista myös adoptoida.

***

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme