Mainos
Mainos

Kokeile helppoa pataruokaa: Sopii arkeen ja juhlavalle päivälliselle

Helppo pataruoka sopii moneen tilanteeseen arkisista ruokahetkistä hieman juhlavammaksikin illallisruoaksi. Poimi vinkit härkäpadan valmistamiseen provencelaiseen tapaan!

Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnunen vinkkaa kokeilemaan helppoa härkäpadan reseptiä rohkeasti. Kinnunen huomauttaa, ettei padan pitkää kypsymisaikaa kannata suinkaan säikähtää.

– Kokkasin kesäreissun tunnelmissa perinteisen Daube Provencalen, josta tämä versio eroaa siinä, että tomaattimurska on korvattu kokonaan punaviinillä ja oliivit munakoisolla ja herkkusienillä, Kinnunen kirjoittaa blogissaan.

– Kuten tavallista, pataruoka on parin tunnin haudutuksesta huolimatta hirmuisen helppo tehdä. Ja sopii niin arkeen kuin koko suvun sunnuntaipäivällisillekin, Kinnunen toteaa.

Katso Sivumaku-blogin härkäpadan resepti täältä!

Makuja.fi – tykkää meistä Facebookissa ja Instagramissa!

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme