Mainos
Mainos

Kokeile kotona: Herkulliset espanjalaiset lihapullat

Sivumaku-blogaaja Jani Kinnunen neuvoo, miten perinteisiin lihapulliin saa hieman espanjalaista potkua.

Lihapullat ovat pysytelleet suomalaisten suosikkireseptien joukossa vuodesta toiseen. Herkulliset lihapullat maistuvat koko perheelle ja niiden makumaailmaa voi muunnella loputtomiin mausteiden ja kastikkeiden avulla.

Sivumaku-blogin lihapullasarjassa sukelletaan erilaisiin tapoihin ja tyyleihin valmistaa näitä globaalisti tunnettuja herkkuja.

– Tuntuu siltä, että jonkinlainen pallero löytyy jokaisen maan keittiöstä. Milloin se on sika-nautaa, milloin possua, milloin kanaa ja joskus taas kalaa. Loput maailmankolkat onkin täytetty kasvispulleroilla. Tämä saaga tulee kattamaan ne kaikki. Ainakin suurpiirteisesti. Lihapullasarjan ensimmäisessä osassa maustoin sika-nautaa italialaisittain. Nyt mennään rannikkoa pitkin länteen ja Espanjaan. Sopii tilanteeseen hyvin, sillä aloitan juuri espanjankielen kertauskurssit, Kinnunen kirjoittaa Sivumaku-blogissaan.

Katso espanjalaisten lihapullien ja portviini-tomaattikastikkeen resepti Sivumaku-blogista

(MTV3)

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme