Mainos
Mainos

Kokeile kotona: Näin saat banaanit säilymään tuoreena pidempään

Yksinkertaisella niksillä saat keltaiset herkkuhedelmät säilymään tuoreina jopa viisi päivää pidempään.

Jotkut tykkäävät banaaneistaan aavistuksen raakoina, toiset suostuvat popsimaan niitä vain hyvin kypsyneinä. Fanitatpa kumpaa kypsyysmuotoa tahansa, haluaisit varmastikin, että nopeasti ruskeaksi muuttuvat banskut pysyisivät kypsinä pidempään.

Kokeile seuraavan kerran banaaneja ostaessasi seuraavaa:

1. Leikkaa kelmusta noin kämmenen kokoinen pala.

2. Kiedo kelmu tiukasti banaanitertun kantaan.

3. Ottaessasi tertusta banaanin, irroita kelmu varovasti ja kiinnitä uudelleen tiukasti terttuun.

Lähde: Snapguide

(MTV3)

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme