Mainos
Mainos

Kokeile tätä reseptiä, jos rakastat tulista ruokaa

Ruokabloggaaja Jani Kinnunen valmisti intialaista kanaruokaa, joka sopii makumaailmansa puolesta etenkin tulisen ruoan ystäville. Intialaisesta keittiöstä inspiraationsa saanut vindaloo-kanaresepti yllätti tulisesta ruoasta pitävän ruokabloggaajan pahemman kerran tulisuudellaan. 

– Tämä on juurikin se soosi, jonka tulisuutta pystyy säätelemään surutta perusidean katoamatta. Kovana pakkaspäivänä halusin kunnolla tulista. Ja sitähän tuli, Kinnunen kirjoittaa.

Lopulta liian tulinen lopputulos johti siihen, että Kinnunen joutui laimentamaan kanakastikettaan kookosmaidolla. 

– Hautominen nosti tulta ja lopulta tein kastikkeesta niin tulista, ettei oma kantti enää kestänyt sitä syödä. Purkki kookosmaitoa päälle lieventämään ja saatiin maku kuriin. Kantsii ottaa siis iisisti tän kanssa, Kinnunen jatkaa.

Uskallatko itse kokeilla? Nappaa Kinnusen intialainen kanasesepti täältä.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme