Mainos
Mainos

Kokeile tuttua arkiruokaa uudella tapaa: "Vie ajatukset jonnekin kauas lämpimään"

Vaihtelua tuttuihin lihapulliin saat lisäämällä taikinan joukkoon mausteista chilitahnaa, harissaa. 

Tunisialainen maustetahna harissa on Sivumaku-bloggari Jani Kinnusen mukaan monikäyttöinen mauste, jota kannattaisi aina pitää jääkaapissa.

Harissa on tulisen mausteinen chilitahna, joka kuuluu olennaisena osana pohjoisafrikkalaista ja lähi-itämaista keittiötä. Tällä kertaa voimakas mauste pääsee osaksi perinteistä suomalaista ruokaa, lihapullia.

– Tässä harissa antaa voimaa lihapullille ja vie ajatukset jonnekin kauas lämpimään, Kinnunen toteaa.

Lisukkeet voi valita oman maun mukaan, mutta Kinnunen suosittelee seuraamaan Lähi-idän tuulia ja valmistamaan pullien seuraksi vaikkapa linssi- tai kuskussalaattia. Mausteiset lihapullat sopivat kylminä myös välimerelliseen meze-pöytään, Kinnunen vinkkaa.

Lue resepti mausteisiin harissapulliin Sivumaku-blogista

***


Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme