Mainos
Mainos

Kokeile uudenlaista kuppikakkureseptiä – salainen raaka-aine löytyy hillohyllystä

Hillohyllystä löytyvän kastanjatahnan avulla voi loihtia entistä herkullisempia, jouluisia kuppikakkuja.

Ruokabloggaaja Hellapoliisi eli Kati Jaakonen vinkkaa kokeilemaan uudenlaista kuppikakkureseptiä. Reseptin erikoisuus on hillohyllystä löytyvä kastanjatahna, jolla kuppikakut maustetaan.

– Kastanjatahnalla maustetut muffinit ovat meheviä jouluun sopivia leivonnaisia, Hellapoliisi kertoo.

– Valmista kauniisiin muffinivuokiin ja tarjoa pienet mehevät annoskakut jokaiselle omana pikkukakkuna, Hellapoliisi vinkkaa.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme