Mainos
Mainos

Kokki tyrmää suositun raaka-aineen käytön voileivissä – vetinen lopputulos!

Kuuluvatko tuoreet tomaatit voileipiesi vakiotäytteisiin? Valitettavasti tämä on asia, jota tunnettu kokki ei suosittele missään nimessä tehtäväksi. 

Täydellisen voileivän tekeminen on taidetta, ja Jeff Mauro jos kuka tietää, mitä kaikkea sen tekemiseen oikein vaaditaan. Mauro on tunnettu keittiömestari ja kokki, joka tunnetaan myös voileipäkuninkaana.

Mies siis tietää todella hyvin, mitä täytteitä leipiin kannattaa, ja mitä niihin ei missään nimessä kannata laittaa.

Vaihda tuoreet uunissa paahdettuihin tomaatteihin

On olemassa yksi raaka-aine, jota ei Mauron mukaan kannata missään nimessä yhdistää leivän kanssa.

– Vetiset tomaatit, Mauro toteaa. 

Vetiset tomaatit vaikuttavat helposti leivän rakenteeseen, ja ne voivat muuttaa herkullisen leivän nopeasti liian kosteaksi.

Jos kuitenkin haluat lisätä leipiisi tomaatteja, Maurolla on sinulle nerokas vinkki. Kokki suosittelee kokeilemaan paahdettuja tomaatteja, joiden avulla leipiin saa tomaattista makua ilman vetistä rakennetta.

– Valutettuja ja siemenettömiä kokonaisia tölkkitomaatteja, maustettuna hieman suolalla, ruskealla sokerilla, balsamicolla ja oliiviöljyllä. Paahdetaan 200-asteisessa uunissa, kunnes ne ovat hieman karamellisoituneet ja kuivuneet, Mauro neuvoo. 

Lähteet: Popsugar, FoodNetWork 

Leipää ei kannata leikata miten sattuu. Katso videolta ohje parhaimpaan lopputulokseen. 


Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme