Mainos
Mainos

Kovaääninen kaksikko sai opetuksen – asiakkaalta kekseliäs kosto meluaville miehille

Töykeät kahvila-asiakkaat kiusasivat henkilökuntaa, mutta vieressä istunut asiakas puuttui tilanteeseen nerokkaalla tavalla.

Kahvi on tehty maukkaista pavuista. Ikkunasta hiipii sisään auringon valo. Pienessä kahvilassa tuoksuu vastaleivottu korvapuusti. Vain yksi asia voi pilata idyllin: kun viereesi istuu meluava kaksikko, joka kohtelee henkilökuntaa halveksuen.

Juuri näin kävi Khalil Sehnaouille. Sen sijaan, että mies olisi antanut asian olla, hän puuttui tilanteeseen yllättävällä tavalla.

Hän pyysi ystävällisesti naapuripöydän äänekkäitä ilkeilijöitä parantamaan käytöstään. Kun se ei tehonnut, Khalil otti kovat aseet esiin.

Vieressä törkeyksiä huudellut kaksikko oli jutellut täydellisestä nimestä yritykselleen, mutta käytöksensä vuoksi he menettivät elämänsä tilaisuuden. Khalil nimittäin osti kyseisen domain-nimen kaksikon nenän alta ”kostoksi” huonosta käytöksestä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mies julkaisi tapahtuneesta twiitin, joka sai osakseen myös kritiikkiä. Suurin osa palautteesta oli kuitenkin positiivista ja varsinkin tarjoilijat ja baristana työskentelevät kiittelivät miehen sankarillista tekoa tämän puolustaessa henkilökuntaa kekseliäällä tavalla.

Lähde: Mirror

***

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme