Mainos
Mainos

Kuluttaja: Tällä 30 euron halpiskeittimellä saakin parempaa kahvia kuin 200 euron Moccamasterilla

Kallis kahvinkeitin ei takaakaan automaattisesti hyvää kahvia, kertoo Kuluttaja-lehti.

Keitin ei ratkaise kahvin makua. Tämä selvisi Kuluttaja-lehden kahvinkeitintestissä, jossa verrattiin yhteensä 35:tä keitintä. Kahvin maku vaihteli kymmenportaisella asteikolla korkeintaan yhden pisteen. Maistajina toimi kymmeniä kahviin perehtyneitä asiantuntijoita.

30 euron keittimellä hieman parempaa kahvia kuin Moccamasterilla

Kuluttajan testin mukaan 30 euron Electroluxilla (EKF3300) saa jopa hieman parempaa kahvia kuin lähes 200 euron Moccamasterilla. Electrolux on myös hieman helppokäyttöisempi, mutta Moccamasterilla kahvin saa pari astetta kuumempana. Kokonaispisteissä keittimet ovat tasavahvoja ja aivan kärjen tuntumassa.

Kuluttajan testissä kokeiltiin sekä lasikannullisia että termoskannullisia keittimiä. Kokonaispisteissä erot parhaiden laitteiden välillä ovat todella pieniä. Lasikannullisten voittoon ylsivät tasapistein Siemensin TC86303 ja Boschin ComfortLine TKA6A041. Termoskannullisista paras oli Siemens TC86503.

Lähde: Kuluttaja

***

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme