Mainos
Mainos

Kuulovammaisen hampurilaismyyjän kohtelu yllätti – ”En koskaan unohda sitä hetkeä”

Kolbie Sanders liikuttui tavasta, jolla asiakkaat kohtelivat hampurilaisravintolan kuulovammaista myyjää. Hän jakoi kokemuksensa Facebookissa, jossa kertomus on kerännyt jo lähes 50 000 tykkäystä.

Texasilainen Kolbie Sanders kertoo Facebookissa ihmetelleensä, miksi paikallisen hampurilaisravintolan jono etenee niin hitaasti.

Whataburgerin tiskin takana työskentelevä nuori mies oli kuulovammainen, joten asiakkaat joutuivat kirjoittamaan tilauksensa paperille.

Sandersin yllätykseksi kukaan asiakkaista ei hermostunut siitä, että palvelu oli tavallista hitaampaa. Kaikki kirjoittivat ystävällisesti hymyillen tilauksensa paperilapulle, jotta 20-vuotias Taylor Pope sai tehtyä työnsä.

Kaksi vuotta Whataburgerissa työskennellyt Pope kommentoi Fox 4 uutisille hermoilleensa jonon pituutta, mutta Sanders ei hermoilua huomannut. Hän kertoo ihailleensa sitä, kuinka rauhallisesti ja hymyssä suin Pope palveli asiakkaita stressaavasta tilanteesta huolimatta.

Sanders kertoo jakaneensa tarinansa, koska tilanne avasi hänen silmänsä monella tapaa. Hän on iloinen siitä, että Pope on saanut kuulovammastaan huolimatta mahdollisuuden työskennellä asiakaspalvelussa ja hoitaa työnsä erinomaisella asenteella.

Sanders yllättyi positiivisesti myös siitä, miten ymmärtäväisesti asiakkaat suhtautuivat Popeen ja hänen kuulovammaansa ja olivat valmiita unohtamaan hetkeksi omat kiireensä.

– En koskaan unohda sitä hetkeä, Sanders kirjoittaa Facebookissa.


Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme