Mainos
Mainos

KUVAT: Taste of Helsinki valloitti makuelämyksillään

Helsingissä, Kansalaistorin puistossa kolmatta kertaa järjestetty Taste of Helsinki -festivaali esitteli jälleen joukon Suomen parhaita ravintoloita ja keittiömestareita.

Taste of Helsinki valloitti Kansalaistorin puiston 12.6.–15.6. Festivaali tarjoili gourmet-elämyksiä neljän päivän ajan. Mukana oli lukuisia huippuravintoloita, joiden menuista kävijät pääsivät nauttimaan. 

Ravintolat äänestivät keskuudestaan festareiden parhaat annokset. Kolmannen sijan jakoivat Juuri keittiö & baarin prässätty graaviahven ja Restaurant Demon Space Cream ja toiseksi sijoittui Juuren kuttujugurttijäädyke. Parhaaksi annokseksi äänestettiin Restaurant Askin suolaheinä-valkosuklaajälkiruoka.

Kaartin Hodari&Hummeri tarjoili hodareita erilaisin täyttein. Listalla oli muun muassa Oskarin hodari vasikasta, parsasta ja jättikatkaravuista.

Gastrobar Emon rapukakku ja fenkolia.

Smakbyn menussa oli muun muassa Itämeren kalatartar sekä rapuja ja siianmätiä, creme fraiche, tilliä ja anopin limppua. 

Demo tarjoili hummerimakkaraa, sahramirisottoa ja rakuunadressingiä. 

Berthassa valmistuivat jälkiruoat, jotka sisälsivät suklaata, banaania ja parapähkinää. 

Juuri tarjoili muun muassa luomukyyttöä, Gobbas Gårdin kevätspelttiä ja Juuren kasvimaan satoa. 

Gastrobar Emossa oltiin iloisissa tunnelmissa. Jälkiruokana oli vuohenmaito-"Eskimo" ja raparperia.

Smakbyn jälkiruoka oli oma versio Ahvenanmaan pannukakusta. Lisänä luumuja ja kermavaahtoa.

(Tuuli Lindgren - MTV)

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme