Mainos
Mainos

Kypsä päältä, raaka sisältä? Yksinkertaisella niksillä saat aina sopivan kypsää broileria

Broilerin kypsyyden arvioiminen on hankalaa etenkin grillatessa, jolloin lämpötilat voivat vaihdella isostikin eikä lihapaketin kyljessä oleva aika pidäkään käytännössä paikkaansa.

Luultavasti lähes jokaiselle on käynyt niin, että broilerin rintafileetä leikatessa sisältä paljastuukin raaka liha ja broileri joutuu kesken ruokailun takaisin grilliin. Ikävä ongelma on helppo välttää, kun otat avuksi lihanuijan. Nuiji broilerinfilee ohueksi ennen grillausta, jolloin broileri vaatii ensinnäkin grillissä vain lyhyen kypsennysajan ja jolloin kypsä filee on helpompi tunnistaa.

Litteämpään broileriin myös marinadi pääsee imeytymään paremmin ennen kypsennystä ja liha maustuu läpikotaisin.

Broilerin marinadiin sopivat erilaiset sitrushedelmät ja erityisen hyvin myös olut. 

Lähde: Popsugar

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme