Mainos
Mainos

Lapselle leivotut synttärikeksit menivät pahasti pieleen – huomaatko kaksimielisyyden?

Äiti leipoi taaperonsa ensimmäisille syntymäpäiville keksejä, jotka tuovat mieleen jotain aivan muuta kuin numeron yksi.

Eroottisia leipomuksia nähdään yleensä enemmän polttareissa kuin pikkulasten syntymäpäivillä. Amerikkalaisäidin leipomat keksit eivät kuitenkaan onnistuneet aivan suunnitelmien mukaan, sillä joidenkin mielestä ne muistuttavat enemmän pieniä peniksiä kuin numeroita.

Lapsen isää keksien härski ulkomuoto nauratti niin, että hän jakoi kuvan Reddit-sivustolla, jossa se on herättänyt vilkasta keskustelua. Suurin osa kommentoineista on sitä mieltä, että keksit herättävät lähinnä kaksimielisiä ajatuksia.

Osa on kuitenkin sitä mieltä, että keksit olisivat vielä pelastettavissa, sillä kuorrutuksen avulla niistä saisi vielä selkeämmin numeron muotoisia.

Toisia keksien kaksimielinen ulkomuoto ei kuitenkaan tunnu haittaavan. Ei kai se väärin ole, jos aikuiset vähän hihittelevät kekseille. Pienet lapset tuskin huomaavat niissä mitään omituista.

Lähteet: Some News, Reddit

***

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme