Mainos
Mainos

Leffaillan täydellinen herkkuruoka: Pekoni-valkosipulipasta syntyy vartissa!

Valkosipulinen pekonipasta on täydellinen herkku pimenevään syysiltaan, kun haluat vain maata viltin alla suosikkisarjaasi katsellen. 

Kaukosäädin, lämmin viltti, tv-sarjan maraton ja lohturuokaa – syksyn paras rentoutusresepti on tässä! Pekoni-valkosipulipasta on kuin tehty tähän tarkoitukseen, eikä sen valmistamiseen kulu kuin kymmenen minuuttia. 

Jos haluat muokata reseptistä hitusen terveellisemmän, kokeile pekonin vaihtamista trendiruoka kalkkunapekoniin

Niin ja muistathan laittaa television täyteen valmiuteen! Et halua etsiä sopivaa televisiosarjaa tai elokuvaa, kun höyryävä lautanen on jo edessäsi. 

Pekoni-valkosipulipasta

(yhdelle)

Noin 100 grammaa pastaa
3–4 sivua pekonia revittynä reippaiksi paloiksi
2 valkosipulinkynttä pieneksi pilkottuna
2 rkl voita
1,5 dl parmesan-juustoa
Tuoretta persiljaa silputtuna
Suolaa ja mustapippuria maun mukaan

1. Keitä pasta valmistajan ohjeen mukaan runsaassa vedessä. Lisää reipas ripaus suolaa keitinveteen ennen pastan lisäämistä. 

2. Paista pekoni pannulla reippaina paloina ja aseta se leivinpaperille, jotta enimmät rasvat valuvat sen päälle. 

3. Laita paistinpannu uudestaan lämpenemään ja lisää siihen voita. Pyöritä voita ympäri, kunnes se on sulanut kunnolla ja kuohuu hieman. 

4. Lisää raastettu valkosipuli ja paista sitä kevyesti, kunnes herkullinen valkosipulin tuoksu leviää keittiöösi. 

5. Katkaise lämpö pannulta ja lisää valutettu pasta, parmesan ja persilja. Sekoita, kunnes juusto on sulanut herkullisesti ja valkosipuli ja persilja ovat sekoittuneet pastaan. Lisää lopuksi pekonipalat ja sekoita uudestaan. Mausta suolalla ja pippurilla makusi mukaan. 

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme