Mainos
Mainos

Lisää yksi ainesosa smoothieen – auttaa laihtumaan

Smoothiet ovat helppo ja kevyt aamupala. Lisäämällä sekaan kuitua saat täyttävämmän aloituksen päivääsi.

Smoothiet ovat monipuolinen aamupala, sillä niihin voi sekoittaa haluamiaan marjoja, hedelmiä ja vihanneksia. Nestemäinen smoothie ei aina välttämättä täytä niin paljon kun pitäisi ja nälkä ehtii yllättää ennen lounasta. Saadakseen smoothiesta täyttävämpää kannattaa siihen lisätä kuituja.

Lisää smoothieen pellavansiemeniä

Lisäämällä ruokalusikallisen pellavansiemenrouhetta smoothieen saa kaksi grammaa lisää kuitua ja vain 37 kaloria lisää. Pellavansiemenet laajenevat kostuessaan, joten ne täyttävät vatsaa hyvin ja pitävät nälän loitolla.

Kuidun lisääminen aamupalaan lisää kylläisyyden tunnetta ja näin voi välttyä turhilta naposteluilta aamupalan ja lounaan välissä. Tämä voi auttaa myös painonhallinnassa, sillä kylläisenä tulee vältettyä turhat kalorit, joita napostellessa kertyy.

Pellavansiementen lisäksi myös chiasiemenet ovat hyvä vaihtoehto kuiduksi smoothieen. Ne myös laajenevat kostuessaan samoin kuin pellavansiemenet.

Tai kokeile tätä:

Lähde: Popsugar

 

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme