Mainos
Mainos

"Loistava idea, jolla burgerista saa supermehevän" – hävyttömän nerokasta!

Sanotaan, että voi parantaa kaikkien ruokien makua, ja vaikuttaa siltä, että tämä pitää paikkansa ainakin burgeripihvien kohdalla.

Sivumaku-ruokablogia kirjoittava Jani Kinnunen kertoo törmänneensä vastikään Facebookissa niksiin, jonka hän otti heti kokeiluun. Kyseessä on voiburgerin resepti, jossa perinteinen jauhelihapihvi saa makua keittiön klassikkoraaka-aineesta, voista.

– Simppeli ja loistava idea, jolla burgerista saa supermehevän. Ja kuinka helpolla sen tekeekään, Kinnunen hehkuttaa.

– Nappi mieluista maustevoita, joka jemmataan jauhelihapihvin sisään, paistetaan, lisätään vielä toinen nappi pihvin päälle päälle juustoviipaleen kera ja mehuisa pihvi on valmis, Kinnunen selventää.

Katso voiburgerin resepti Sivumaku-blogista täältä!

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme