Mainos
Mainos

"Lopputulos on vetinen" – älä pilaa pizzaasi yksinkertaisella virheellä!

Mitä enemmän juustoa, sen parempi pizza? Ei aivan niinkään. Liika juusto estää pohjaa nousemasta uunissa.

Täydellisessä pizzassa on rapea pohja, hyvä tomaattikastike ja maukkaat täytteet, jotka pääsevät oikeuksiinsa. Juusto on olennainen osa pizzaa, mutta sen määrässä ei kannata liioitella.

Yleinen mielikuva, jonka mukaan runsas määrä juustoa tekisi pizzasta paremman, ei pidä paikkaansa. 

– Juustoa on helppo laittaa liian paljon. Tällöin pizzataikina ei jaksa nousta ja lopputulos on vetinen, sanoo pizzeriaa pyörittävä Antto Melasniemi.

Myös liian vähäinen juustomäärä voi aiheuttaa ongelmia paistovaiheessa.

– Liian vähän juustoa johtaa helposti pizzan palamiseen. Määrä on sopiva, kun juusto sulaessaan täyttää pizzan pinnan täpärästi, Putte's Bar & Pizza -ravintolan omistava Melasniemi vinkkaa. 


Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme