Mainos
Mainos

Hyödynnä kevään sesonkivihannes: Luvattoman helppo ja herkullinen arkiruoka

Sabrina Fauda-Rôlen Yhden kattilan pastat -kirjasta löytyy herkullinen ja parsan kannalta erittäin ajankohtainen resepti, jota kannattaa ehdottomasti testata.

Parsa ja pekoni ovat loistava parivaljakko. Trendikäs ja yltiökäytännöllinen yhden kattilan taktiikka, eli englanniksi One pot -menetelmä tarkoittaa sitä, ettei ruuan valmistamiseen tarvita kuin yksi kattila, johon ainekset annostellaan vuoron perään. Helppoa ja maukasta!

Keväinen parsa-pekonipasta

4 annosta

Ainekset:

250 g penne- tai tagliatelle-pastaa
250 g vihreitä parsoja viipaloituna 3 sentin paloiksi
100 g pekonisuikaleita
250 g valkosipuli-yrttituorejuustoa
1 pilkottu sipuli
2 rkl oliiviöljyä
2 pyöräytystä mustapippuria myllystä
1 tl karkeaa merisuolaa
7,5 dl vettä

Laita kaikki ainekset isoon kattilaan ohjeen mukaisessa järjestyksessä. Anna kiehua keskilämmöllä noin 15 minuuttia, muista sekoittaa. Keittämisen loputtua kattilan pohjalle pitää jäädä kaksi senttiä nestettä. Nauti!

Lähde: Sabrina Fauda-Rôle: Yhden kattilan pastat, Atena 

***

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme