Mainos
Mainos

Mansikka maistuu tämän raaka-aineen kanssa entistä paremmalta – kokeile!

Sivumaku-ruokablogia kirjoittava Jani Kinnunen suosittelee yhdistämään mansikan yllättävän raaka-aineen, fetajuuston, kanssa.

Mansikat ja fetajuusto – täydellinen makupari

Bloggaaja suosittelee maistelemaan mansikoita fetajuuston kanssa, sillä voimakas juusto sopii erityisen hyvin makeiden mansikoiden seuraksi. Tämä jälkiruoka maistuu myös suolaisen ystäville!

– Se on äärimmäisen helppo, nopea, maukas, hauska, sesonkia myötäilevä eikä liian makea. Toimii täydellisesti myös cocktail-palana kuohuvan kylkeen, Kinnunen hehkuttaa blogissaan.

Bloggaaja yhdistää juuston ja mansikat fetamansikoiksi, joiden maku täydentyy amarantilla.

– En kirjoita ohjeeseen määriä. Ne menevät enemmän silmämääräisesti ja juustosiivun paksuudella voi säädellä makua ja makeutta aika paljon, Kinnunen toteaa.

Katso Jani Kinnusen fetamansikoiden resepti Sivumaku-blogista täältä!

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme