Mainos
Mainos

McDonald'sin hampurilaiskokeilu Tampereella nousi kansainvälisiin uutisiin: "Vaikuttaa hieman huvittavalta"

Tampereella myytävät vegaaniburgerit ylittivät uutiskynnyksen myös ulkomaisissa medioissa.

Ensimmäisen täysin vegaanisen hampurilaisen testimyynti aloitettiin keskiviikkona McDonald'sissa. Makuja.fi kertoi tuolloin, että Mäkkärin vegaanihampurilainen tulee yllättäen myyntiin ensimmäisenä maailmassa Suomessa, tarkemmin ottaen Tampereella.

– Meillä on vegaaninen hampurilainen, McVegan, testissä marraskuun loppupuolelle. Selvitämme, onko sillä kysyntää Suomessa, onko se sellainen tuote, joka meidän kannattaisi tuoda myöhemmin myyntiin, Suomen McDonald'sin markkinointijohtaja Christoffer Rönnblad kommentoi keskiviikkona MTV:n Makuja.fi-ruokasivustolle. 

McVegan -hampurilaisen pihvi on soijapohjainen, ja tavallisen hampurilaissämpylän ja vihannesten lisäksi se sisältää kananmunatonta McFeast-kastiketta, ketsuppia ja sinappia.

Nyt ulkomaalaiset uutissivustotkin ovat noteeranneet Suomen McDonald'sin kokeilun ja medioissa spekuloidaan vegaaniburgerin mahdollista kansainvälistymistä. Uutissivustoilla tosin ihmetellään myös, miksi McVegan-hampurilaista on päätetty testata nimenomaan Suomen Tampereella.


– Tätä emme olisi ikinä uskoneet raportoivamme: McDonald’s aikoo ehkä lisätä valikoimiinsa vegaaniburgerin. Se sai ensi-iltansa pikaruokaketjun Suomen yksikössä, koska ilmeisesti Suomessa on poikkeuksellisen suuri määrä vegaaneja väkilukuun nähden. Tämä oli vain vitsi, oikeasti meillä ei ole hajuakaan, miksi tämä tapahtuu Suomessa. Vaikuttaa aika satunnaiselta ja hieman huvittavalta, HelloGiggles-sivustolla ihmetellään.

Aiheesta ovat uutisoineet myös muun muassa NBC, Food & Wine -lehti, Delish ja monet muut pienemmät ja suuremmat kansainväliset mediat.

***


Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme