Mainos
Mainos

McDonald'sin työntekijän koskettava avautuminen: "Tänään sain tarpeekseni kritiikistä"

McDonald'sissa työskentelevän skotlantilaismiehen Facebook-päivitys on kerännyt kymmeniä tuhansia tykkäyksiä.

Skotlantilainen Mike Waite kirjoitti vastikään Facebookiin päivityksen, joka on kerännyt valtavasti huomiota ja ymmärtäviä kommentteja. Etenkin pikaruokaravintoloissa työskennelleet komppaavat Waiten oivaltavia huomioita.

– Tänään sain tarpeekseni tuomitsevasta kritiikistä. Haluan nyt tehdä asiani selväksi. KYLLÄ, minä olen töissä McDonald'sissa – jopa 50 tuntia viikossa. Miksi? Se ei johdu siitä, ettei minulla olisi kunnianhimoa, motivaatiota tai älyä... vaan tämän kaiken vastakohdasta. Muutaman kuukauden kuluttua – aivan samalla tavalla kuin moni työkaverinikin – minä palaan opiskelemaan, Waite kirjoittaa.

Päivityksessä muistutetaan, että työ pikaruokavintolassa on raskasta, eikä ravintoloiden työntekijöitä ole syytä väheksyä. On hyvä muistaa, että moni työntekijöistä on työnsä ohella koulussa, yliopistossa, heillä on perhettä tai he säästävät.

– Täällä on ihmisiä, joista tulee lentäjiä, juristeja, suunnittelijoita, arkkitehtejä ja ihmisiä, jotka ovat elämässään siinä pisteessä, että he tekisivät mitä tahansa huolehtiakseen perheestään. Työskentelen ihmisten kanssa, joita ihailen ja joilla on vahvuuksia sellaisilla elämänalueilla, joilla voin vain toivoa itse olevani taitava. Heistä osa on selvinnyt tilanteista, joista minä en ikinä selviäisi, Waite kirjoittaa.

– Olen aiemmin tuntenut ja työskennellyt rikkaiden ihmisten kanssa hienoissa työpaikoissa ja harva siellä tapaamistani ihmisistä pystyisi saavuttamaan sellaisen työmoraalin kuin tietyt, nykyiset kollegani, hän jatkaa.

Viimeiseksi Waite toivoo, että ihmiset karistaisivat ennakkoluulonsa ja opettelisivat arvostamaan pikaruokaravintoloiden työntekijöiden panostusta.

– Aivan varmasti CV:ssäni tulee lukemaan McDonald's, sillä tämä työ on saanut minut ylittämään itseni niin monella saralla! Waite toteaa.

– Hankkiutukaa eroon ennakkoluuloistanne, koska minä työskentelen upeiden ihmisten kanssa, joista monelle McDonald's ei suinkaan ole elämän umpikuja, osa elämän alkua. Minkä juoman halusitkaan ateriaasi? hän summaa.


Lähde: Facebook

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme