Mainos
Mainos

Michelin-kokki avaa suositun pikaruokaravintolan yllätyslokaatioon: "Hyvä ruoka kuuluu kaikille, eikä vain Helsinkiin"

Helsingissä mainetta kerännyt trendiravintola EGG skippaa perisuomalaisen laajentumisjärjestyksen ja hyppää suoraan Jyväskylään, ravintolan ja Forenomin tiedotteessa kerrotaan.

Michelin-kokki Jouni Toivanen ja Satokausikalenterin perustaja Samuli Karjula avaavat ravintolan Jyväskylän keskustan kauppakadulle yhdessä majoituspalvelu Forenomin uuden hostellin kanssa.

MIKÄ EGG? Ravintola EGG on alkuvuodesta 2017 Michelin-kokki Jouni Toivasen ja Satokausikalenteria kirjoittavan Samuli Karjulan perustettu kananmunaravintola.  Ravintola EGG panostaa vastuullisuuteen ja haluaa haastaa pikaruokamarkkinat. Kananmunasta saa loihdittua yllättävän herkullista pikaruokaa!

Ravintola EGG ja Forenom toivovat tuovansa Jyväskylään uudenlaista kaupunkikulttuuria rakentamalla ravintolan ja hostellin samoihin tiloihin. Ravintola ja hostelli avaavat ovensa marraskuussa 2017. Munakkaistaan kuuluisa ravintola lupaa luoda nimikkoannoksen Jyväskylälle.

– Hyvä ruoka kuuluu kaikille, eikä vain Helsinkiin. Meidän on tarkoitus tuoda Jyväskylään kohtuuhintainen pikaruoka, joka ei ole roskaruokaa. Jos samalla tuomme mukana uudenlaista kaupunkikulttuuria, sen parempi, jatkaa ravintola EGG:n toimitusjohtaja, Michelin-kokki Jouni Toivanen.

Majoituspalvelu Forenom ja ravintola EGG uskovat Jyväskylästä löytyvän kysyntää uudelle konseptille. 

– Uskomme, että vastuullisesti tuotettu ruoka ja helsinkiläiset drinkit hyvässä ympäristössä nautittuna kiinnostaa jyväskyläläisiä sekä nelostien matkalaisia, kertoo EGGin perustaja Samuli Karjula.

Lähde: Forenom

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme