Mainos
Mainos

Michelin-kokki paljastaa nerokkaan kanareseptinsä – kahdella ainesosalla mehukas lopputulos

Tämä kahden ainesosan kanaresepti on ehkä helpoin koskaan kokeilemasi, mutta samalla myös kaikkein maukkain.

Jos etsit takuuvarmaa kanareseptiä, joka toimii niin arjessa kuin juhlassa, tässä sinulle sellainen! Erittäin lyhyestä ainesosalistasta huolimatta lopputuloksen luvataan olevan parasta kanaa, jota olet koskaan maistanut.

Lupaus ei ole täysin tuulesta temmattu, sillä resepti on kahden Michelin-tähden kokki Daniel Pattersonin käsialaa. Mies itse viimeistelee ruoan yrteillä ja vinegretillä, mutta resepti on jo itsessään niin nerokas, että viimeistelyjä ei välttämättä tarvita.

Helppo ja maukas broileri (4–6 henkilölle)

1 kokonainen luuton broileri
1 tl koshersuolaa

Tee näin:

Suolaa broileri teelusikallisella suolaa yhdestä kolmeen tuntia ennen valmistusta ja laita jääkaappiin odottamaan. Nosta liha jääkaapista 10 minuuttia ennen valmistusta.

Käännä uunin grillivastus-toiminto päälle ja aseta broileri nahkapuoli ylöspäin reunalliseen uunivuokaan. Aseta vuoka uunin ylätasolle, noin kymmenen sentin päähän grillivastuksesta.

Koshersuolan kiteet koostuvat pienistä kuutiosta, joiden ansiosta se imee nestettä tavallista suolaa paremmin. 

Ruskista broileri uunissa noin kymmenen minuutin ajan. Kääntele broileria uunissa muutaman kerran paiston aikana.

Kun broileri on saanut kauniin värin, käännä uunin lämpötila 120 asteeseen ja kypsennä lihaa uunissa vielä noin 25 minuutin ajan. Leikkaa kypsä liha paloiksi ja nauti mehukas broileri haluamallasi tavalla.

Lähde: GFFMag

***


Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme