Mainos
Mainos

Mies laihtui 10 kiloa kuukaudessa syömällä pelkkiä perunoita – aikoo jatkaa dieettiä koko vuoden

Australialaismies haastoi itsensä syömään pelkkiä perunoita kokonaisen vuoden ajan. Tähän saakka tulokset vaikuttavat hyvinkin lupaavilta.

Australialainen Andrew Flinders Taylor haastoi itsensä laihtumaan syömällä pelkkiä perunoita kokonaisen vuoden ajan. Ensimmäisen kuukauden aikana hän on onnistunut pudottamaan painoaan jo peräti kymmenen kiloa.

"Tajusin olevani ruoka-addikti"

Ajatus pelkkää perunaa sisältävästä dieetistä alkoi kyteä Taylorin mielessä, kun hän totesi painavansa enemmän kuin koskaan aiemmin elämässään. Hän koki, että toimivin keino laihduttamiseen olisi se, että hän söisi vain yhtä ruoka-ainetta pidemmän aikaa.

– Ajatus tästä sai alkunsa siitä, että tajusin olevani ruoka-addikti. Jos olen koukussa huumeisiin tai alkoholiin, niistä luovutaan, mutta ruoasta ei voi noin vain luopua. Siksi ajattelin, että minun pitäisi vain keksiä yksi ruoka-aine, jota söisin, Taylor kertoi kertoi Buzzfeed-sivustolle.

Taylorin mukaan 99 prosenttia hänen syömistään kaloreista tulee perunoista. Miehen tarkoitus on hänen omien sanojensa mukaan ollut valmistaa mahdollisimman mitäänsanomatonta ruokaa, jotta hän ei enää ajattelisi ruokaa.

– En käytä öljyä. Vain minimaalisia määriä yrttejä ja mausteita, hän kertoo.

Jää nähtäväksi, kuinka jo kuukaudessa lupaaviin tuloksiin johtanut dieetti jatkuu. Taylor itse vaikuttaa hyvin toiveikkaalta projektinsa suhteen. Miehen taivalta kohti keveämpää olemusta voi seurata YouTubessa.

– Yritän vain muuttaa suhdettani ruokaan, Taylor selittää.

Katso videolta Taylorin tunnelmia perunadieetistä YouTubesta:

Lähde: Buzzfeed

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme