Mainos
Mainos

Mies laihtui 8 kiloa kuukaudessa juomalla olutta ja syömällä makkaraa – mitä hänelle kuuluu nyt?

Painoaan voi todistetusti pudottaa myös syömällä makkaroita ja juomalla olutta. Tästä elävä todiste on kahdeksan kiloa painostaan pudottanut amerikkalaismies.

Keskikesän kunniaksi on hyvä muistuttaa, ettei perisuomalainen olut- ja makkararuokavalio ole välttämättä aina niin pahaksi kuin kuvitellaan. Arizonalainen mediapersoona nimittäin todisti jo vuonna 2014, että joskus ne kaikkein älyttömimmältäkin kuulostavat laihdutuskuurit voivat toimia.

Kuukauden ajan pelkkää makkaraa ja olutta

Taitelijanimeä Evo Terra käyttävä kirjailija, radiojuontaja ja bisnesmies onnistui pudottamaan painostaan huimat 8 kiloa kuukauden aikana syömällä pelkkää makkaraa ja juomalla ainoastaan olutta. 45-vuotias mies söi ja joi päivittäin kuukauden ajan noin 1500 kilokalorin edestä erilaisia makkaroita ja oluita. Joskus hän saattoi lisätä yksipuoliseen ruokavalioonsa sämpylän tai kuorruttaa makkaransa sipuleilla ja chilikastikkeella.

– Vuonna 2011 keksin hullun ajatuksen, että voisin kokeilla kuukauden ajan dieettiä, jossa juodaan ainoastaan olutta. Ystäväni, joka sattuu olemaan painonhallinnan asiantuntija, sanoi minulle, että olen idiootti ja vaati lisäämään ruokavalioon edes makkaraa. Suostuin ja elin kokonaisen kuukauden pelkällä oluella ja makkaralla.

– En kokenut dieettiä lainkaan rajoittavaksi. Erilaisia makkaralajikkeita ja oluttyyppejä on olemassa niin paljon, että monet ihmiset eivät edes tajua sitä, Terra kuvaili kokemustaan.

Mitä Evo Terralle kuuluu nyt?


Evo Terra ylläolevassa kuvassa oikealla puolella. Olut maistuu edelleen. 

Mitä Evo Terralle sitten tapahtui olutdieettikokeilun jälkeen? Itse asiassa mies on vuoden 2014 jälkeen kokeillut dieettiä joka vuosi uudestaan. Jokaisen vuoden lokakuussa Terra on aloittanut makkara-olutkuurin ja jokainen kerta onnistunut pudottamaan painoaan. Terraa avustaneen lääkärin mukaan miehen kolesterolitasot ja veriarvot ovat jokaisen dieetin yhteydessä parantuneet.

– Ihmiset väittävät, että liha on haitaksi ja oluesta saa kaljamahan. Evo Terra kuitenkin todisti, että näin ei tapahdu, lääkäri Terry Simpson toteaa.

***

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme