Mainos
Mainos

Mies meni äärimmäisen pitkälle saadakseen yhden oluttölkin mukaan lennolle: "Hemmetin mahtavaa!"

Dean Stinson päätti luopua normaaleista matkatavaroistaan saadakseen yhden oluttölkin kirjattua sisään lentokoneen ruumaan.

Australialainen kesälomamatkailija koki oluen tärkeämmäksi kuin matkalaukullisen hyödyllisiä tarvikkeita. Samalla, kun Dean Stinson kirjautui sisään kotimaanlennolle Australian Melbournessa, kirjasi hän mukaansa myös yhden tölkillisen olutta. Dean ei tietenkään voinut ottaa olutta mukaansa matkustamoon lentoyhtiöiden nestekiellon vuoksi.

Emu Export -merkkinen lagerolut sai oman tunnistelappunsa ja liukui hihnaa pitkin muiden matkatavaroiden joukossa lentokenttähenkilökunnan armoille.

Kuin ihmeen kaupalla oluttölkki selvisi neljän tunnin lennolta määränpäähänsä Perthiin. Dean nouti rakkaan oluensa matkatavarahihnalta samalla, kun muut matkailijat nappasivat matkalaukkunsa.

Dean kertoi uutistoimisto AFP:n haastattelussa olevansa yllättynyt, että tölkki pääsi perille. Hän myönsi tehneensä tempauksen huumoriarvon vuoksi.

– Minusta tämä oli hemmetin mahtavaa! Ja olut oli täydellisessä kunnossa, mies kommentoi.

Lähde: Mirror 

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme