Mainos
Mainos

Mies söi pikaruokaa yli 300 päivää putkeen – tämä oli lopputulos

Amerikkalainen mies haastoi itsensä syömään Chipotle Mexican Grill -ketjun pikaruokaa liki vuoden ajan. Kokeilun lopputuloksena miehen paino putosi samaan tapaan kuin monella tiukkaa dieettiä noudattavalla.

Devin Cunningham päätti haastaa itseään hieman epätavallisemmalla tavalla. Mies päätti nauttia Chipotle-ketjun meksikolaista pikaruokaa kokonaisen vuoden ajan – jokaisena päivänä. Hän on nyt noudattanut dieettiä yli 300 päivää. 

– Haluan inspiroida ihmisiä olemaan hyvässä tikissä ja pitämään kiinni tavoitteista, joita he ovat asettaneet itselleen kuntoilun saralla, Cunningham toteaa.

Hänen tavoitteenaan oli valita ketjun ruokalistalta paljon myös terveellisiä vaihtoehtoja kuten lisukesalaatteja. Kokeilunsa pointiksi mies kertoi sen, että hän halusi osoittaa, että myös omaa lempiruokaa syömällä voi laihtua. Hän otti tavoitteekseen syödä suosikkipikaruokaketjunsa ruokia vuoden jokaisena päivänä.

Projekti alkoi "massakaudella"

Ensimmäisenä Cunningham halusi kerätä massaa, ja onnistuikin nostamaan painoaan yli seitsemän kiloa lyhyessä ajassa. Tuolloin hän söi erityisen paljon lihaa, guacamolea, riisiä, papuja ja salsaa.

Dieetin toiseena vaiheena kiinteytyminen

Nostettuaan tarkoituksella painoaan Cunningham otti tavoitteekseen kiinteytyä. Hän tilasi etenkin liha- ja kanaruokia, joiden lisukkeet hän tilasi aina erikseen, jotta annosten säännöstely helpottui.

Paino putosi useamman kilon

Hieman yli 300 päivää tähän mennessä kestäneen kokeilun aikana hän on onnistunut pudottamaan alkuperäisestä painostaan 4,5 kiloa – täysin tavoitteidensa mukaisesti. Mies on silminnähden hyvässä kunnossa.

– Monet yrittävät noudattaa tiukkoja dieettejä, kuten hiilihydraatittomia ruokavalioita, jotka eivät toimi. Sitten he lannistuvat nopeasti. Haluan näyttää ihmisille, että he voivat olla timmejä, vaikka he nauttisivat ruoasta, jota syövät. Kun nautit ruoasta, jota syöt "dieettisi" aikana, ja teen niin kohtuullisesti, on paljon helpompi saavuttaa asetetut maalit kuntoilun saralla, Cunningham kertoo.

Lähde: wtkr.com

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme