Mainos
Mainos

Mies syö päivittäin 4000 kilokalorin mässäilyaterian – silti hänellä on täydellinen kroppa!

Blake Hortonilla on joka yö satojen tuhansien ihmisten liveyleisö Instagramissa, kun hän syö jättimäisen kaloripommiaterian.

Blake Hortonilla on lihakset, joista moni mies vain haaveilee. Timmin vartalon salaisuus ei suinkaan ole raejuuston, proteiinipirtelöiden tai broilerin tankkaaminen. Usko tai älä, Blake syö ainoastaan kerran päivässä ja vieläpä keskellä yötä. Lihaskimppu säästää kaikki päivän kalorit yhteen ateriaan – ja tämä ateria on toden totta täyttävä.

14.02679067

Blake on 34-vuotias pätkäpaastoaja, joka toteuttaa joka yö ateriaunelmansa. Hän syö 4000 kilokalorin edestä mässäilyruokaa. Ateria voi olla esimerkiksi kulhollinen vohveleita, maapähkinävoita, kreikkalaista jogurttia, Oreo-keksejä sekä mansikoita.

14.02679069

Tai esimerkiksi 12 hotdogia täytettynä juustonaksuilla ja muilla herkuilla.

14.02679064

Ylipainoisen Blaken elämä muuttui 30-vuotiaana, kun hän pudotti painoaan lähes 30 kiloa syömällä pieniä aterioita pitkin päivä. Hän laski kaloreita ja tunsi olonsa kurjaksi.

–  Ystävät pyysivät minua illalla ulos, mutta en voinut mennä, koska minulla ei ollut enää kaloreita jäljellä. Tuijotin vaan kelloa nälkäisenä, milloin saisin syödä seuraavan kerran.

Sitten Blake löysi pätkäpaaston. Ensin hän söi kaksi isoa ateriaa päivässä, kunnes lopulta aterioiden määrä putosi yhteen jättimäiseen annokseen.

–  Kun normaalit ihmiset syövät kolme ateriaa päivässä, minä saan kaikki ravintoaineet, hiilihydraatit, rasvat, proteiinit, kuidut ja muut yhdellä monsteriaterialla. Nautin elämästäni paljon enemmän nyt ja terveyteni on todella hyvä.

Blake myöntää, etteivät hänen annoksensa näytä terveellisiltä, mutta todellisuudessa mies kuitenkin keskittyy tarkasti siihen, että saa varmasti ruoastaan tärkeät makro- ja mikroravintoaineet.

Blake treenaa päivittäin yhdessä tyttöystävänsä Jenniferin kanssa. 

Lähde: Aop, Mirror

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme