Mainos
Mainos

Mies tarjosi kahdelle nälkäiselle lapselle aterian – ravintolan reaktio hämmästyttää

Intialaisravintolassa sattunut tapaus todistaa, ettei ystävällisille ja epäitsekkäille teoille voi asettaa hintalappua.

Meille ruoanlaitto ja ravintoloissa käyminen ovat arkipäivää, mutta toisille yksikin ateriakin voi jo tuntua juhlalta. Unohdamme usein, että maailmassa on lukuisia ihmisiä, jotka joutuvat kamppailemaan päivittäin jokaisen ateriansa eteen.

Intialaismies Akhilesh Kumar ei kuitenkaan unohtanut, vaan päätti tehdä asialle jotain. Miehen Facebook-päivityksestä leviämään lähtenyt tarina on huomioitu ympäri maailmaa. 

Lasten ilo ja riemu saivat sekä miehen että henkilökunnan sanattomaksi

Kumar kertoo postauksessaan kaiken sattuneen tavallisena arkipäivänä. Mies oli syömässä illallista hotellin ravintolassa pitkän työpäivän jälkeen, kun hänen silmänsä kiinnittyivät kahteen surulliseen silmäpariin ikkunan ulkopuolella. Kahden lapsen silmät seurasivat nälkäisesti, kun annoksia vietiin pöytiin.

Kumar ei pystynyt kääntämään katsettaan, vaan viittoi lapset luokseen. Kun pikkupoika ja hänen sisarensa astuivat arasti sisään, mies kysyi heiltä, mitä he haluaisivat syödä. Poika osoitti miehen lautasta ja kertoi haluavansa samaa.

Kun annos saapui pöytään, poika ei pystynyt hillitsemään itseään, niin innoissaan hän oli. Lapset söivät hiljaisuudessa tyytyväinen ilme kasvoillaan. Kun he olivat lopettaneet, he nousivat, kiittivät ja poistuivat ravintolasta. Kumar ei itse pystynyt koskemaan ruokaansa. Lasten tyytyväiset ilmeet olivat miehen kertoman mukaan kaikki ravinto mitä hän sinä iltana tarvitsi.

Kun lasku saapui, mies järkyttyi. Laskussa ei ollut lainkaan summaa, vaan sen sijaan koskettava viesti ravintolan henkilökunnalta. 

”Meillä ei ole konetta, joka laskisi hinnan inhimillisyydelle. Kaikkea hyvää sinulle.”

Kun mies näki viestin, hän ei voinut peitellä kyyneliään. Pienellä teolla oli lopulta yllättävän suuri merkitys. 

Lähde: Faithit 

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme