Mainos
Mainos

Mies teki hurjan syömisennätyksen – ensimmäisenä maailmassa!

Mainetta syömiskilpailuissa kerryttänyt mies on ensimmäinen, joka tähän mennessä on saanut päihitettyä hurjan kokoisen ”Anakonda”-burriton.

Pablo Martinez on ensimmäinen henkilö, joka on pystynyt syömään kokonaan niin kutsutun Anakonda-burriton. Burritolla on pituutta noin 90 senttimetriä ja painoa hieman päälle kaksi kiloa. Martinezilla on jo aiempaa kokemusta erilaisista syömiskilpailuista ja hän onkin sijoittunut niissä kansainvälisesti.


Martinez kertoo juuri burritojen olevan hänen erikoisuutensa. Jättiläismäinen burrito uppoaakin hänen suuhunsa yllättävän helpon näköisesti. Syötyään kolme neljäsosaa burritosta Martinezin tahti alkaa hieman hidastua, mutta hän selviää kuitenkin loppuun asti väkijoukon kannustaessa.

Ravintolan julkaisema video burriton valmistuksesta keräsi jo marraskuussa huimat määrät katselukertoja Facebookissa. Se sisältää papuja, lihaa, juustoa, riisiä ja kastiketta, jotka on kaikki rullattu viiden tortillan sisälle. Sen jälkeen se paistetaan.

Anakonda ei kuitenkaan vedä vertoja maailman suurimman burriton arvonimeä kantavalle lähes kuusikiloiselle Meksikossa valmistetulle burritolle. Sen valmistukseen osallistui aikoinaan peräti 3000 vapaaehtoista!

Lähde: Foxnews

***


Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme