Mainos
Mainos

Mies teki kardinaalimokan somalialaisessa ravintolassa – miksi tarjoilija toi pöytään banaanin?

Los Angeles Times -lehden toimittaja Matt Pearcen vierailu somalialaisessa ravintolassa sai odottamattomia piirteitä, kun mies kertoi yksityiskohtia saamastaan annoksesta Twitterissä.

Matt Pearce tilasi minnesotalaisessa Maashaa'alla-ravintolassa perinteisen somalialaisen annoksen, jonka lisäksi tarjoilija toi hänelle banaanin. Pearce oli hämmentynyt hänelle tarjoillusta banaanista ja kertoi Twitterissä epäilevänsä, että hedelmä on tarkoitettu alkuruoaksi.

Banaania syödään somalialaisessa keittiössä kuin leipää

Heti arveluksestaan sosiaalisessa mediassa avoimesti kertonut Pearce sai aikaan kommenttitulvan. Miehelle selvisi, että somalialaisessa keittiössä banaania tarjoillaan useilla aterioilla, ja se on tarkoitus nauttia riisin seurana.

– Se, että en ymmärtänyt sekoittaa banaania ruokaani on sama kuin kävelisin pikaruokaravintolaan, twiittaisin kuvan ketsuppipullosta ja kirjoittaisin kuvan oheen, että tarjoilija toi minulle hienon juoman, Pearce kertoo.

Lähde: someecards.com

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme