Mainos
Mainos

Miksi porsaan ribsit ovat niin maukkaita? Lihanleikkaaja paljastaa

Porsaan ribsien arvostus on noussut viime vuosina, mutta tiesitkö, miksi ribsit ovat niin maukasta lihaa?

Lihanleikkaaja Tomi Rikassaari HK:lta paljasti Makuja.fi:lle porsaan ribsien maukkauden salaisuuden. Edullisesta hinnastaan huolimatta ribsit ovatkin yllättävän arvostettua porsaan ruhonosaa.

– Jotkut miettivät, että mistähän se johtuu, että ribsit ovat niin hyviä, Rikassaari toteaa.

– Siinä on filelihaa, joten siitä se maukkuus johtuu. Siinä on myös luu lähellä, niin sen vuoksi ribsit ovat saaneet osakseen hyvin suosiota, Rikassaari selventää.

Katso videolta, mistä osasta porsasta ribsit leikataan! 

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme