Mainos
Mainos

Miksi spagetin keitinveteen lisätään öljyä? Syy voi yllättää

Tiedätkö, miksi pastan keitinveteen lisätään öljyä? Tunnetun pastaravintolan omistaja paljastaa siihen syyn ja ei – se ei ole toisiinsta tarttuva makaroni. 

Miksi pastan keitinveteen lisätään öljyä? Moni tekee niin, vaikka ei tiedä sille syytä. Vastoin yleistä luuloa öljyn tarkoitus ei olekaan maku tai pastan takertuminen ikäväksi klimpiksi, vaan veden kiehuminen.

Il Corvo Pasta -ravintolan omistaja Michael Easton paljastaa This is Insider -sivustolle, että keitinveteen lisätty öljy estää veden kiehumisen hellalle. Toinen tapa välttää sama on asettaa puinen kauha kattilan päälle. 

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme