Mainos
Mainos

Mitä tapahtui Ikean hodarille? Kummallinen uutuus ihmetyttää

Japanin Ikea ottaa rohkean askeleen eteenpäin, sillä myyntiin otetaan etenkin suomalaisten silmiin hyvin eriskummalliselta näyttävä uutuushodari.

Huonekalujensa lisäksi kuuluisuuteen nousseista lihapullistaan tunnettu huonekalujätti Ikea ottaa Japanissa myyntiin hämmentävän uutuusherkun. Jää nähtäväksi saadaanko tuote jatkossa myyntiin myös Suomessa.

Söisitkö kokomustaa hodaria?

Ninjahodarissa erikoista on se, että se on väritykseltään kokonaan musta. Sekä sämpylä että hodarinakki ovat kumpikin pikimustia. Ainoastaan täytteet, kuten ketsuppi ja sinappi näyttäytyvät uutuusherkussa tutuissa väreissään.

Uutuushodarin raaka-aineet saavat värinsä tietynlaisesta hiilestä, jota saadaan bambusta. Japanilaiset ovat vuosien saatossa tarjoilleet useampiakin maailmalla värinsä vuoksi mainetta niittäneitä herkkuja kokonaan hiilellä mustiksi värjättyinä.

Erikoista oudossa uutuushodarissa on myös se, että se on mitoiltaan huomattavasti tavallista hodaria suurempi: kaiken kaikkiaan nakkisämpylällä on makkaroineen päivineen mittaa huikeat 30 senttimetriä.

Lähde: rocketnews24

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme