Mainos
Mainos

Miten tämä on mahdollista? Miehet varastivat 17 miljoonan euron edestä vaahterasiirappia

Kanadassa tuomittiin kolme miestä erikoisesta varkaudesta, joka tapahtui vuonna 2012.

Viime viikolla Kanadassa tuomittiin kolme miestä, jotka olivat osallisia vuonna 2012 sattuneeseen erikoiseen rikokseen. Miehet olivat varastaneet noin 17 miljoonan euron edestä vaahterasiirappia.

Varkaus paljastui vuonna 2012 Quebecin vaahterasiirappivarastossa tehdyn inventaarion aikana. Inventaariota tehdessä huomattiin, että monet tynnyreistä oli tyhjiä ja niistä oli viety miljoonien eurojen arvosta vaahterasiirappia. Tapaus oli hämmentävä ja varastolla ihmeteltiin, miten varkaat olivat voineet viedä sellaisen määrän siirappia huomaamatta.

Vuoden 2012 lopussa poliisi pääsi varkaiden jäljille. Varkauden takana oli useampia miehiä, jotka olivat vuokranneet osan varastosta. Rikos onnistui siis heiltä helposti, sillä he pääsivät ajamaan suoraan varastoon ja lastaamaan tavarat autoon ilman sen suurempaa huomiota. Varkaus tapahtui pienissä erissä. He imivät siirappitynnyreitä vähitellen tyhjiksi ja täyttivät ne sitten vedellä.

Lopulta tänä vuonna asia on selvinnyt ja varkaudesta pidätettiin 26 ihmistä. Kolme johtajista sai tuomionsa viime viikolla. Asiaa tutkitaan edelleen.

***


Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme