Mainos
Mainos

MTV lanseeraa yhteistyössä Adlibris-konsernin kanssa uuden keittiö- ja leivontatarvikkeisiin erikoistuneen makujakauppa.fi-sivuston

MTV lanseeraa yhteistyössä Pohjoismaiden johtavan verkkokauppatoimija Adlibris-konsernin kanssa makujakauppa.fi-sivuston, jonka tavoitteena on edelläkävijyys ruoanlaitto-, leivonta- ja kattaustuotteiden verkkokauppana Suomen markkinoilla.

Makujakauppa.fi on verkkokauppa, josta ruonlaitosta ja leivonnasta kiinnostuneet löytävät tuotteita keittiöön, ruoanlaittoon, leivontaan ja kattaukseen.

– Makujakauppa.fi täydentää mielenkiintoisella tavalla MTV:n ruokaan liittyvän reseptiikka-, video- ja artikkelikattauksen. Kohtaamme ruuasta kiinnostuneet katsojat nyt myös asiakkaina makujakauppa.fi:ssä. Yhteistyö Adlibriksen kanssa on sujunut erittäin hyvin ja tulemme myös jatkossa katsomaan yhteispohjoismaisia yhteistyömahdollisuuksia konsernimme sisältä, sanoo MTV:n digitaalisen liiketoiminnan suunnittelujohtaja Pasi Raassina.

Makujakauppa.fi tarjoaa laajan valikoiman tunnettuja tuotemerkkejä, kuten Fiskars, Iittala, Marimekko, Eva Solo, Victorinox, Stelton, House Doctor, Electrolux, Jamie Oliver, Sodastream ja Dualit kilpailukykyiseen hintaan.

– Kökets Favoriter, makujakauppa.fi:n ruotsalainen sisarsivusto avattiin kaksi vuotta sitten. Alalla on Suomessa tällä hetkellä hyvin vähän kilpailua ja tämän vuoksi näemmekin kokeneena verkkokaupan toimijana suuren mahdollisuuden soveltaa toimivaksi havaittu konsepti markkinoiden houkuttelevimmalla keittiö- ja leivontatarviketuotetarjonnalla nyt Suomessa, toteaa Kökets Favoriterin toimitusjohtaja Sofia Söderqvist.  

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme