Mainos
Mainos
Mainos

MTV:n ruokasivusto Makuja.fi uudistui!

MTV:n Makuja.fi-ruokasivusto on uudistunut ja saanut uuden raikkaan ilmeen!

Jo vuosia suomalaisille mielenkiintoisia ruoka-artikkeleita ja tuhansia herkullisia reseptejä tarjoillut MTV:n ruokasivusto Makuja.fi on uudistunut. Tutustu tärkeimpiin uudistuksiin.

Surffaile luontevasti nyt myös mobiililaitteilla

Tärkeimpänä uudistuksena sivustosta on tullut mobiiliresponsiivinen ja lukijoita voidaan näin palvella entistä paremmin eri päätelaitteilla niin reseptien, artikkeleiden kuin videosisällönkin osalta.

Mitä loihtia ruoaksi? Löydä tuhansia herkullisia reseptejä uudistuneen reseptihakumme avulla.

Surffailu herkullisten reseptien ja ruokauutisten maailmassa onnistuu nyt siis luontevasti myös puhelimella ja tabletilla!

Uudistuneen, raikkaan ilmeen lisäksi sivustosta on tehty entistä selkeämpi käyttää. Päävalikosta löydät helposti niin reseptit, ruokauutiset, erilaiset ajankohtaiset teemat, television ruokaohjelmat kuin Sivumaku-bloginkin. 

Makuja.fi-etusivulta löydät uusimmat reseptit, ruokauutiset, ruokavideot sekä yhteistyökumppanimme.

Makuja.fi somessa

Seuraa meitä sosiaalisen median kanavissa ja kuulet ensimmäisenä ruokamaailman kutkuttavista uutisista, herkullisista resepteistä ja houkuttelevista kilpailuista.

Makuja.fi Facebookissa
Makuja.fi Instagramissa
Makuja.fi Twitterissa

Lähetä palautetta!

Voit lähettää meille palautetta sivustouudistuksesta, resepteistä tai vaikka vinkata mielenkiintoisista ruokamaailman uutisista sähköpostitse osoitteeseen makuja(at)mtv.fi.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme