Mainos
Mainos

Muistithan ottaa nämä tekijät huomioon juhlien ruokatarjoilun suhteen?

Ruoka- ja kotitalousasiantuntija Asta Asunmaa vinkkaan kaikille juhlia järjestäville muutamia huomionarvoisia asioita.

Juhlien järjestäminen saattaa tuottaa joskus hieman päänvaivaa. Asta Asunmaa maa- ja kotitalousnaisista muistuttaakin, mitä kaikkea kannattaa pohtia ennen juhlia.

– Onnistuneeseen juhlaan tarvitaan paljon suunnittelua, organisoitua väkeä ja arviointia jälkeenpäin auttamaan tulevien juhlien järjestämisessä, Asunmaa kertoo.

Ruoan kulutukseen vaikuttavat tekijät:

1. Vieraiden määrä, ikä ja sukupuolijakauma

2. Juhlien kesto

3. Tarjolla olevien ruokien lajivalikoimamäärä

4. Juhlien luonne

5. Juhlien ajankohta

6. Paljonko aikaa kuluu aterioiden välissä?

Ruokalistan laadinta:

1. Erikoisruokavaliot

2. Tarjoilun vaivattomuus

3. Onko riittävästi kylmäsäilytystilaa raaka-aineille, valmiille ruoille, juomille ja leivonnaisille?

Yleisiä huomioita:

1. Onko vieraille riittävästi ruokailupaikkoja?

2. Voiko tarjottavan nauttia seisaaltaan tai sylistä?

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme