Mainos
Mainos

Juo itsesi hoikaksi! Nämä juomat auttavat laihtumaan

Suuret ja kestävät muutokset lähtevät usein pienistä asioista. Kun tavoitteena on pysyvä hoikistuminen, kiinnitetään huomiota usein ensisijaisesti ruokailutottumuksiin. Muutoksen voi kuitenkin aloittaa myös juomatottumuksista.

Poimi vinkit siihen, millaisia juomia terveellisemmistä elämäntavoista ja entistä keveämmästä olemuksesta haaveilevan kannattaa nauttia!

Detox-juomat

Kehonpuhdistukseen tähtäävistä detox-kuureista voi poimia tietoa, jos tavoittelee painonpudotusta juomatottumusten muuttamisen avulla. Detox-juomissa yhdistyvät erilaiset kasvikset ja vihannekset, joilla on todettu olevan erityisiä, elimistöä puhdistavia vaikutuksia. Kannattaa suosia etenkin detox-juomia, jotka sisältävät sitrushedelmiä, inkivääriä, porkkanaa, sekä avokadoa. Detox-juomat tekevät hyvää myös aineenvaihdunnalle ja vauhdittavat siten myös laihtumisprosessia.

Kasvismehut

Heitä hyvästit sokeroiduille hedelmäisille valmismehuille ja kokeile rohkeasti erilaisia kasvismehuja. Taistelussa liikakiloja vastaan kannattaa suosia etenkin kaalimehuja. Kasvikset auttavat pitämään verensokeriarvot tasaisina myös nautittuna mehujen muodossa ja edesauttavat niin ikään ruoansulatuksen luontaista toimintaa.

Vihreä tee

Vihreän teen terveysvaikutuksista on puhuttu jo vuosisatoja – eikä turhaan. Vihreä tee vauhdittaa aineenvaihduntaa ja elimistö saa siitä paljon hyödyllisiä antioksidantteja. Moni kokee, että vihreä tee hillitsee myös mielitekoja.

Hedelmämehut

Kun puhutaan hedelmämehuista, kannattaa olla tarkkana, sillä useat mehut sisältävät niin paljon sokeria, että saattavat tehdä laihdutushaaveille ennemmin haittaa kuin edesauttaa niitä. Tarjolla on kuitenkin paljon myös erityisen terveellisiä hedelmämehuja, jotka voivat parhaimmillaan auttaa painonpudotuksessa. Etenkin karpalo- ja päärynämehuja kannattaa suosia niiden sisältämien vitamiinien vuoksi.

Musta kahvi

Aikoinaan on uskottu, että kahvi olisi epäterveellistä, mutta nykytiedon valossa näille väitteille ei olla enää saatu tukea. Kahvista tulee usein epäterveellistä siksi, että se maustetaan esimerkiksi kermalla ja sokerilla. Kahvi itsessään sisältää ainesosia, joista voi olla apua painonpudotuksessa: Kahvissa on muun muassa paljon antioksidantteja. Kahvi voi laihduttajien onneksi vauhdittaa myös aineenvaihduntaa.

Lähde: lifespan.com

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme