Mainos
Mainos

Mysteeri omakotitaloalueella: Pariskunta heräsi isoon pamaukseen – katolta löytyi jotain todella poikkeavaa

Floridalaisella omakotitaloalueella satoi kirjaimellisesti lihaa kirkkaalta taivaalta.

Floridassa, Fort Lauderdalen kaupngin Deerfield Beachilla sattui heinäkuisena lauantaina eriskummallinen tapaus. Travis Adair vaimoineen heräsi aamuyöllä valtavaan pamaukseen, joka kuului perheen talon katolta. Suureksi hämmästyksekseen perhe löysi katolta 6,8 kiloa pakastettua porsaanlihaa pussissa.

– Sen oli täytynyt pudota taivaalta. Pussi oli liian painava, että joku olisi voinut vain heittää sen katollemme, Travis Adair pohtii tapahtunutta.

Perhe epäilee, että possunlihan on täytynyt pudota lentokoneesta, sillä Adairien talo sijaitsee kolmen lentokentän läheisyydessä.

Lihan alkuperä selvisi

Liitovaltion ilmailuhallinto ei ole toistaiseksi pystynyt kommentoimaan sen tarkemmin tapausta. Possunlihapaketin merkinnät kuitenkin paljastavat lihan kuuluneen alun perin Jim Williams -nimiselle miehelle, joka asuu 270 kilometrin päässä Adairin perheestä, pienessä Myakka Cityn kaupungissa.

Williams kertoo ostaneensa ison erän porsaanlihaa viime tammikuussa maalaistorilta Hän piti itse osan lihasta ja lahjoitti loput pois. Williamsilla ei kuitenkaan ole aavistustakaan, miten osa lihoista on nyt päätynyt jäätyneenä Adairin perheen katolle. Williams ei ole lentäjä, eikä hän omista lentokonetta.

– Olisin uskonut, että 6,8 kiloa porsaanlihaa lentokoneesta pudotettuna tekee reiän kattoon, Williams kommentoi.

Tapaus on niin outo, että sitä käsiteltiin jopa Jimmy Kimmelin tv-ohjelmassa. Adairin perhe on kertonut heittäneensä lihan menemään – huolimatta siitä, että lihan Myakka Citysta ostanut Williams lupasi järjestää perheelle grillijuhlat.

Lähde: ABC News

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme