Mainos
Mainos

Myynti kasvanut yli 50 prosenttia viime vuodesta – nämä oluet maistuvat nyt suomalaisille!

Hehkutetut pienpanimo-oluet käyvät nyt Suomessa kaupaksi ennennäkemättömällä vauhdilla. Trendikkäiksi nousseiden juomien myynti on kasvanut Suomen suurimmissa kauppaketjuissa yli 50 prosenttia vain yhdessä vuodessa.

Keskolta kerrotaan, että Pienpanimo- ja erikoisoluiden myynti on kasvanut ketjussa alkuvuonna yli 50 prosenttia viime vuoteen verrattuna. Myös S-ryhmässä vastaava ilmiö on tullut tutuksi, ja pienpanimo-oluet ovat käyneet kaupaksi ennätykselliseen malliin.

– Kuluttajat Suomessa ovat hyvin löytäneet erikois- ja pienpanimo-oluet. Niiden suosio on ollut jatkuvassa kasvussa viime aikoina. Viime vuoden kehitys volyymissa oli lähes 60 prosenttia, SOK:n valikoimapäällikkö Kari Häsä kertoo.

Suosituimmat pienpanimo-oluet

Keskon ruokakaupoissa suosituimpia tuotteita pienpanimo-oluiden joukossa ovat alet, pale alet ja IPAt. Samat olutlaadut ovat suosituimpia myös S-ryhmän kaupoissa.

– Syynä tähän lienee kyseisten oluiden runsas makumaailma. Panimomestarit pystyvät loihtimaan näistä pintahiivaoluista mielenkiintoisia ”omanmakuisia” tuotteitaan ja kuluttajat löytävät niistä sitten suosikkinsa, Häsä toteaa.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme