Mainos
Mainos

Näihin ruokiin ravitsemusasiantuntijat eivät koske

Järkevään ruokavalioon mahtuu myös herkkuja, mutta tiettyjä ruokia ravitsemusasiantuntijat eivät itse koskaan suosi.

Women’s Health Magazine kysyi joukolta ravitsemusasiantuntijoita, mitä ruokia he eivät suostu koskaan syömään. Vastauksiksi tuli niin lihaisia kuin sokerisiakin ruokia. 

Pekoni

Pekoni on täynnä kovaa rasvaa ja suolaa, joita olen vältellyt jo vuosia. En ole syönyt pekonia sitten lapsuuteni. Keri Gans, ruokakirjailija

Pepperoni

En ole koskaan ollut pepperonin ystävä. En pidä sen mausta, mutta mikä vielä tärkeämpää, en halua täyttää pizzaani prosessoidulla lihalla, kun sen sijaan voin laittaa pizzan päälle ravintorikkaita vihanneksia. Keri Gans, ruokakirjailija

Hot dogit

Prosessoitua lihaa täynnä lisäaineita, mutta ei juuri lainkaan proteiinia? Ei kiitos. Joy Bauer, NBC TODAY show

Sokeroidut juomat

En koske sokeripitoisiin juomiin kuten mehuihin tai tee- tai kahvijuomiin. Mieluummin syön nekin kalorit tai säästän ne lasilliseen viiniä. Jaclyn London, Mount Sinai Hospital

Limsat

Virvoitusjuomat ovat nestemäistä karkkia, jolla ei ole mitään ravitsemuksellista arvoa. Miksi joisin niitä? Joy Bayer,  NBC TODAY Show

Light-limsat

Kevytlimujen juojat todennäköisesti haluavat maistaa jotain makeaa ilman kaloreita. Valitettavasti sokerihimo vain pahenee limuja juomalla, mikä johtaa liialliseen syömiseen päivän aikana. Suosittelisin poistamaan limut ruokavaliosta ja vaihtamaan ne vaikka kivennäisveteen tai vihreään jääteehen. Keri Glassman, Women’s Health

Keinomakeuttajat

En halua syödä keinotekoisia asioita, jotka eivät sisällä lainkaan ravintoaineita. Katie Cavuto, ravitsemusterapeutti

Murot rasvattomalla maidolla

Vältän muroja, koska suurin osa niistä sisältää paljon sokeria. Muroista ei myöskään saa proteiinia. Vältän myös rasvatonta maitoa, koska se ei maistu yhtä hyvältä kuin rasvaisempi versio. Brooke Alpert, B-nutritiousin perustaja 

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme