Mainos
Mainos

"Näin paistat täydellisen pihvin" – huippukokit paljastavat parhaat vinkkinsä

Pihvin paistaminen voi olla monille hankalaa. Kuinka saada pihvistä juuri täydellisen kypsä ja murea?

Onnistuneeseen pihviin löytyy monia erilaisia ohjeita. Huippukokit maailmalta paljastivat Popsugar-sivustolle parhaat vinkkinsä siihen, kuinka kuka tahansa onnistuu valmistamaan elämänsä parhaan pihvin. Ota vinkit talteen ja kokeile ensi kerralla pihviä paistaessa!

Pihvi aikaisemmin huoneenlämpöön

Alton Brownin vinkki on antaa pihvin olla hyvän aikaa huoneenlämmössä ennen paistamista. Se nopeuttaa pihvin valmistamista.

Lämmitä pannu uunissa

Brown vinkkaa myös laittamaan valurautaisen paistinpannun uuniin ja laittamaan uunin lämpenemään 250 asteeseen. Valmiiksi lämmitetty pannu nopeuttaa kypsymisen alkamista. Samalla varmistat tasaisesti joka puolelta lämmenneen pannun.

Lisää yrttejä

Giada de Laurentiis luottaa pihvin valmistuksessa italialaisiin makuihin. Marinoi pihviä yön yli öljyssä, johon on lisätty yrttejä, valkosipulia ja sitruunaa. Yrteistä täydellisesti sopivat rosmariini ja timjami.

Käytä voita

Gordon Ramsayn mielestä tärkeintä pihvin valmistuksessa on voi. Ennen paistamista hiero pannu kauttaaltaan voilla. Toinen keino on valella itse pihvi voilla. Voi antaa tietysti makua, mutta se antaa pihville myös kauniin värisen pinnan.

Valitse laadukas liha

Tom Colicchio neuvoo, ette huonosta lihasta ei pysty taikomaan täydellistä pihviä. Ole siis jo kaupassa tarkkana, että valitset hyvälaatuista lihaa.

Grillaa molemmilta puolilta

Colicchion neuvo on myös, että grillatessa tulisi pihviä kääntää yhteensä noin kuusi kertaa, jotta molemmat puolet kypsyvät tasaisesti. Huippukokki neuvoo, että pihvin on syytä antaa kypsyä molemmilta puolilta kolmesta neljään minuuttia mukaan laskien pihvin reunat.

Yksinkertaisesti hyvää

Bobby Flay luottaa perusmausteisiin. Täydellinen pihvi onnistuu hänen mukaansa myös hyvin yksinkertaisilla aineksilla. Tarvitset vain öljyä, suolaa ja pippuria.

 Lähde: Popsugar

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme