Mainos
Mainos

Näin parsakaali kannattaa valmistaa – testaa herkullista reseptiä!

Oletko parsakaalin ystävä? Tämä resepti on sinulle!

Kun parsakaali saa seuralaisekseen juustoa, valkosipulia ja mantelia, syntyy täydellinen resepti syksyiselle aterialle. 

Thrive Market -sivuston resepti on joko loistava lisuke tai valmis ateria sellainaan. Vaikket parsakaalista muuten pitäisikään, tälle reseptille kannattaa antaa mahdollisuus!

Paahdettua parsakaalia parmesaanilla

(4 annosta)

2 parsakaalin kukinnot 
0,5 dl mantelisiivuja
0,5 dl parmesaanilastuja
0,5 dl oliiviöljyä
4 valkosipulinkynttä pieneksi hakattuna
Pippuria rouhittuna
1 sitruunan mehu
0,5 tl suolaa

1. Lämmitä uuni 230 asteeseen

2. Lisää pellille leivinpaperin päälle pilkottu parsakaali, valkosipulit, pippuri ja suola. Paista noin 12 minuuttia. 

3. Nosta pelti pois uunista ja lisää mantelit, sitruunamehu ja parmesan. Paahda vielä uunissa noin 8 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut kunnolla. Tarjoa lämpimänä. 

Testaa myös:

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme