Mainos
Mainos

Näin pehmeän juuston raastaminen onnistuu – katso helppo vinkki!

Pehmeän tai kermaisen juuston raastaminen voi raastaa kotikokin hermoja urakalla. Katso vinkki pehmeän juuston raastamiseen! 

Pehmeä juusto jää kiinni raastimeen, ja lopputulos on epämääräinen kasa juustomössöä, joka ei muistuta pätkääkään juustoraastetta.

Joskus ohjeessa kuitenkin käsketään raastamaan nimenomaan sitä kaikkein pehmeintä kermajuustoa ruoan joukkoon. Helpon vinkin avulla raastaminen luonnistuu huomattavasti helpommin, ja saat aikaiseksi kauniita, pitkiä juustoraastelastuja.

Leikkaa juustosta tarvitsemasi kokoinen palanen, ja laita se muoviastiassa pakkaseen. Anna jäähtyä kohmeiseksi. Älä pidä juustoa liian pitkään pakkasessa, koska kokonaan jäätynyttä juustoa ei myöskään ole helppoa raastaa. Kohmeisesta juustosta saa sen sijaan raastettua todella helposti täydellistä juustoraastetta! 

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme