Mainos
Mainos

Näin ribsit kannattaa valmistaa – poimi resepti!

Ruokabloggaaja vinkkaa reseptistä, jolla valmistuvat erityisen maukkaat ribsit.

Sivumaku-ruokablogia kirjoittava Jani Kinnunen vinkkaa tuoreessa blogipostauksessaan ribsireseptistä, jonka lopputulokseen hän oli erityisen tyytyväinen.

– Löysin keväisestä Kauppalehti Optiosta artikkelin superhyper houkuttelevasta Jäppilän kievarista, joka kokkaa ruokaa syvästä etelästä, Jenkkien etelävaltioista. Tähän aikaan mesta on jo kiinni ja manailin pitkään jätettyäni lehden lukemisen näin myöhään, Kinnunen kirjoittaa.

– Onnekseni isän ja tyttären pyörittämä rafla oli jakanut artikkeliin ohjeen ribseille. Hienosäädin ohjetta hieman omaan makuuni, Kinnunen jatkaa.

Katso herkullisten ribsien resepti täältä.



Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme