Mainos
Mainos

Näin teet täydellisen pikapizzan!

Makuja-osion Sivumaku-blogissa perehdytään tällä viikolla täydellisen pizzan salaisuuteen.

Sivumaku-blogaaja Jani Kinnunen kertoo etsineensä täydellistä pizzareseptiä passiivisen intensiivisesti jo vuosia.

– Luulin blogin alkuaikoina, että ymmärsin paljon pizzan teosta. Mitä enemmän olen asiaan paneutunut, sitä laajempi ja syvempi asia, jopa filosofia, sen takaa on löytynyt. Homma olisi paljon helpompaa, jos kotona olisi puu-uuni, johon saisi 400 astetta lämpöä. 250 asteen kotiuunissa joutuu säveltämään enemmän.

Kinnunen kokeili blogissaan neljää erilaista tapaa valmistaa täydellista pizzaa. Ensimmäiseksi uunissa paistui herkullinen pikapizza.

– Testaa eri versioita, löydä suosikkisi ja voin luvata, ettei mieli tee enää kauhoa pizzaa pakastealtaasta!, Kinnunen lupaa

(MTV3)

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme