Mainos
Mainos

Nainen säilytti Happy Meal -ateriaa kuusi vuotta – tältä annos näyttää nykyään

Kuusi vuotta vanhaksi väitetty, lähes tuoreen näköinen McDonald'sin Happy Meal -ateria niittää huomiota sosiaalisessa mediassa.

Alaskalainen Jennifer Lovdahl väittää säilyttäneensä samaa Happy Meal -ateriaa peräti kuusi vuotta nähdäkseen, kuinka kauan annos säilyy. Ateriaan kuuluvat ranskalaiset sekä neljä nugettia, jotka voi valita hampurilaisen sijaan ranskalaisten ja juoman seuraksi halutessaan. 

– Siitä on kuusi vuotta, kun ostin tämän Happy Meal -aterian. Se on odottanut kaikki nämä vuodet toimistossamme, eikä se ole mädäntynyt, homentunut tai hajonnut lainkaan. Se haisee vain pahvilta. Teimme tämän kokeen osoittaaksemme potilaillemme, kuinka epäterveellistä tämä "ruoka" on. Etenkin kasvaville lapsillemme! Tässä ruoassa on niin paljon kemikaaleja! Valitkaa oikeaa ruokaa! menoita, banaaneja, porkkanoita, selleriä... Ne ovat oikeaa pikaruokaa, Lovdahl kirjoittaa Facebookissa.

Lovdahlin päivitystä on jaettu Facebookissa satojatuhansia kertoja. Hänen väitteitään siitä, että ateria todella on kuusi vuotta vanha, ei olla vielä onnistuttu todistamaan tarkasti. Kyseessä ei kuitenkaan ole ensimmäinen kerta, kun esitetään väitteitä, joiden mukaan pikaruokaravintoloiden tuotteet eivät hajoaisi ajan myötä samaan tapaan kuin useimmat muut elintarvikkeet. 

Lähde: Fox News

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme